У Києві перекрили міст Метро: шукають вибухівку - фото

Поліція перевіряє інформацію про підозрілу знахідку біля мосту
У Києві перекрили міст Метро: шукають вибухівку - фото
Міст Метро у Києві Фото: Нацполіція України
9 Червня 2021, 15:01
читать на русском

Силовики та вибухотехніки перекрили міст "Метро" у Києві.

Як повідомляє поліція, перевіряється інформацію про підозрілу знахідку біля мосту.

Фото: Магнолія ТВ

Наразі на місці події працюють представники відповідних профільних служб. Правоохоронці забезпечують охорону прилеглої території та проводять її додатковий огляд.

Фото: Київ Оперативний у Фейсбуці

У поліції повідомили, що сьогодні по спецлінії 102 надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмета біля мосту "Метро" на пішохідній зоні. Для перевірки цієї інформації на місце події виїхали патрулі поліції, слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та представники інших профільних служб та відомств.

Фото: Київ Оперативний у Фейсбуці

Читайте також


Контекст. 18 вересня 2019 року ветеран АТО, учасник бойових дій на сході України Олексій Белько заблокував рух через міст "Метро" та начебто погрожував його підірвати. Проте, вибухівки в нього не було. Справою спочатку займалось Дніпровське управління Національної поліції в Києві, згодом – Головне слідче управління СБУ в Києві та області.

У 2019 році судово-психіатрична експертиза встановила, що під час вчинення діяння Олексій був неосудним. 20 січня 2020 року Олексію змінили запобіжний захід та помістили до психіатричного закладу із посиленим наглядом.
15 березня суд застосував до Белька примусові заходи у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.