У Києві перевірять роботу всіх бомбосховищ - КМВА

Місцева влада отримала численні скарги на закриті сховища під час нічних ракетних атак
У Києві перевірять роботу всіх бомбосховищ - КМВА
Бомбосховище, укриття / Фото: t.me/olenych_digital
17 Травня 2023, 19:52
читать на русском

У Києві планують перевірити та відкрити всі бомбосховища через численні скарги киян щодо закритих укриттів, які надійшли під час останньої ракетної атаки.

Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

"Закритті укриття під час війни, під час таких масованих повітряних атак – це злочин. Тому сьогодні, на засіданні Ради оборони Києва я, як начальник КМВА, акцентував особливу увагу на вирішенні цього питання. Невідкладно були визначені завдання для Нацполіції Києва, Муніципальної охорони міста та усім головам РДА. В найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно забезпечать безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту. Таких випадків, як закритті укриття в столиці на має бути. Це неприпустимо", - резюмував Попко.

КМВА також повідомляє, що до відомства надійшли численні скарги щодо закритих укриттів під час останньої ракетної атаки. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги в Києві поліція має зупиняти в тому числі і приватних перевізників, щоб їхні пасажири могли пройти в укриття.

Читайте також

1