У Києві прогримів вибух під рестораном на Оболоні

Потерпілих від вибуху немає
У Києві прогримів вибух під рестораном на Оболоні
Вибухотехніки (Фото: Нацполіція)
25 Грудня 2020, 10:59
читать на русском

Близько четвертої години ранку 25 грудня на вулиці Автозаводській біля одного з ресторанів в Оболонському районі Києва прогримів вибух.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

На місці події працювали патрульні поліціянти, вибухотехніки та кінологи з собаками.

Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження і побачили, що за кілька хвилин до вибуху до ресторану підійшов чоловік, поставив біля східців пакет із невідомим вмістом та пішов, а згодом стався вибух. Постраждалих немає, однак пошкоджено вікна та фасад будівлі. Наразі спеціалісти профільних служб встановлюють походження предмету, що вибухнув та особу "піротехніка".

Порушено кримінальну справу. Санкція статті за такі правопорушення передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років.

Читайте також

Нагадаємо, вчора вночі у Києві невідомий чоловік підірвав приміщення відділення "Приватбанку" на вулиці Градинській. Чоловік намагався пограбувати термінал самообслуговування. З камер відеоспостереження правоохоронці дізналися, що після підриву терміналу у приміщенні самообслуговування невідомий побачив, що вибухова хвиля була недостатньої сили й скринька терміналу залишалася ще недоступною, та зник з місця події у невідомому напрямку.

1