У Києві п'яний водій, втікаючи від поліції, влетів у стовб: загинула пасажирка - фото

Суд арештував чоловіка на 60 діб без права внести заставу
Важливо
У Києві п'яний водій, втікаючи від поліції, влетів у стовб: загинула пасажирка - фото
ДТП фото: київська прокуратура
1 Травня 2021, 20:20
читать на русском

У Києві вночі сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) на бульварі Лесі Українки (Печерськ), внаслідок якої загинула пасажирка авто.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Як виявилося, автомобіль "Infiniti" зіткнувся з електроопорою, внаслідок ДТП чоловіка та пасажирку було затиснуто між сидіннями та панеллю приладів.

Бійці вивільнили з понівеченого автомобіля водія, якого було передано бригаді швидкої медичної допомоги, а також тіло пасажирки було передано правоохоронцям. Також, за допомогою шанцевого інструменту автомобіль було відключено від акумуляторної батареї, - йдеться у повідомленні.

ДТП фото: київська прокуратура

Як уточнив заступник міністра МВС Антон Геращенко, ДТП спровокував чоловік в стані алкогольного сп'яніння.

26 річний чоловік Павло Б, посадив до себе в машину двох дівчат 18 і 19 років. Не зупинившись на вимогу патрульних, які побачили що автомобіль"Infinity G25" порушує правила дорожнього руху, водій натиснув педаль газу в підлогу і розігнавшись до швидкості більше 100 км/год врізався в стовб. 18 річна Олександра З. загинула на місці. 19 річна Марія разом з водієм госпіталізовано в 17 лікарню Києва , - повідомив він.

Тим часом Шевченківський районний суд міста Києва залишив під вартою водія щонайменше на 60 діб без права внести заставу.

ДТП фото: київська прокуратура

Нагадаємо, що поліція у Вінницькій області затримала 20-річного водія, який насмерть збив двох малолітніх дітей, що їхали велосипедом.

1