У Києві та Чернігівській області перенесли пробне ЗНО на 24 квітня

У інший областях відбудеться 10 квітня
Головне
У Києві та Чернігівській області перенесли пробне ЗНО на 24 квітня
Дистанційне навчання, школярка (фото: pexels)
5 Квітня 2021, 18:22
читать на русском

У Києві та Чернігівській області перенесли пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) у 2021 році на 24 квітня через карантинні обмеження.

Через припинення руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд зареєстрованих учасників, а також педагогів, залучених до проведення пробного ЗНО, тестування у Києві та Чернігівській області буде перенесено на 24 квітня, - йдеться у повідомленні.

У решті областей України пробне ЗНО-2021 відбудеться 10 квітня, як і було заплановано. Всі учасники тестування, попри терміни його проходження, зможуть завантажити тестові зошити та пройти тестування вдома.

Читайте також

Учасники, які проходитимуть пробне ЗНО 10 квітня, зможуть занести свої відповіді до сервісу "Визначення результатів пробного ЗНО" у період з 10 по 14 квітня, а учасники з Києва та Чернігівської області - з 24 по 28 квітня.

Раніше повідомлялось, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.