У Києві водій таксі побив клієнтку та викинув її з машини (відео)

Жінка написала заяву до поліції
У Києві водій таксі побив клієнтку та викинув її з машини (відео)
Таксі (Фото: Pixabay)
6 Липня 2021, 00:03
читать на русском

У Києві водій служби таксі Bolt викинув пасажирку з машини та почав бити через зауваження клієнтки.

Про це повідомив  "Київ Оперативний".

За словами потерпілої, вона замовила машину о 21:14. О 21:25 таксі прибуло, але не доїхало 100 метрів до зазначеного місця.

На моє зауваження, що позначка стоїть в одному місці, а таксі – в іншому, водій проїхав цих 100 метрів. Далі силою витягнув мене з машини, вдарив по обличчю і кинув на асфальт, – розповіла жінка.

Потерпіла звернулася до поліції. Крім того, пасажирка повідомила про інцидент у компанію Bolt. Там їй запропонували як компенсацію промокод на наступну поїздку.

У мережі також з'явився запис камери спостереження. На кадрах видно, як чоловік витягає жінку з машини, б'є її та кидає на землю. Потерпіла намагається з ним боротися, однак таксист сідає в машину та їде геть. На початку ролику можна побачити фотоагресивного водія таксі.

Це уже не перший інцидент за участі водіїв таксі цієї компанії. На початку червня таксист накинувся на жінку з дитиною і забризкав пасажирку газовим балончиком. Згодом у компанії повідомили, що звільнили агресивного чоловіка.

Нагадаємо, у Києві поліціянти затримали чотирьох зловмисників (трьох хлопців та дівчину) за викрадення водія таксі. Підозрювані затягнули таксиста до квартири і побили, а для вирішення конфлікту запропонували віддати їм 25 000 доларів США.

Читайте також

1