У Києві загорівся хлібозавод: евакуювали понад 50 людей

Загоряння сталось на даху адміністративної будівлі
У Києві загорівся хлібозавод: евакуювали понад 50 людей
Вогнеборці (фото: kyiv.dsns.gov.ua)
22 Грудня 2020, 15:03
читать на русском

У Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу

Про це повідомили у dtp.kiev.ua та Головному управлінні ДСНС України у м.Києві.

Зазначається, що 22 грудня у Шевченківському районі столиці, на вулиці Антона Цедіка, 4, горіла одна з адміністративних будівель заводу "Київхліб".

На місці події рятувальники встановили, що сталося загоряння утеплювача на даху двоповерхової адміністративної будівлі на площі 20 кв. м. Вогнеборці протягом 30 хв боролись з пожежею.

За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. Евакуювали 50 людей.

До гасіння пожежі залучили шість одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 25 осіб особового складу.

Причина займання наразі невідомі.

Читайте також

Нагадаємо, що вночі 17 грудня до державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина надійшло повідомлення про пожежу церкви Святого Апостола Андрія Первозванного на проспекті Незалежності.

Розвідкою було встановлено, що горить будівля церкви розміром 20х30 метрів, висотою 30 метрів, хрестоподібної форми, площа пожежі складає 200 м.кв. Ця будівля введена в експлуатацію у 2016 році.

У Дніпрі на вулиці Миколи Хвильового пожежники рятували від вогню приватний будинок на двох господарів. Після гасіння пожежі знайшли тіла трьох людей.

1