У Киїівській області посилено патрулюватимуть вулиці увечері та вночі

Це пов`язано з економією електроенергії через ракетні обстріли електростанцій
У Киїівській області посилено патрулюватимуть вулиці увечері та вночі
Поліція, ілюстративне фото з facebook.com/policesumy
11 Жовтня 2022, 09:10
читать на русском

В Київській області посилять патрулювання вулиць у вечірній та нічний час. Усе через економії електроенергії внаслідок масованого ракетного удару по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов в коментарі для "Київщина 24/7".

Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі. Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення, - пояснив Нєбитов.

За словами начальника поліції Київської області, усі правоохоронці матимуть прилади освітлення й інші технічні засоби, які дозволять їм бути енергонезалежними.

Те ж стосується і наших поліцейських підрозділів. Буде вжито всі заходи для забезпечення енергонезалежності, щоб поліція могла ефективно працювати 24/7, не залежала від тих критичних обставин, які можуть трапитися або трапилися раніше на території нашого обслуговування, - додав Нєбитов.

Нагадаємо, сьогодні вранці рашисти здійснили масовані ракетні атаки майже по всіх областях України. На цей час відомо про 47 поранених та 5 загиблих внаслідок ранкових обстрілів Києва. Загалом же по Україні щонайменше 10 людей загинули, ще близько 60 отримали поранення внаслідок ракетних ударів РФ.