У Київській області від 1 травня запустять новий автобусний маршрут

Автобуси курсуватимуть між Києвом та туристичним об'єктом Добропарк
У Київській області від 1 травня запустять новий автобусний маршрут
Фото: t.me/kyivoda
28 Квітня 2021, 04:08
читать на русском

У Київській області від 1 травня в тестовому режимі запустять новий автобусний маршрут між Києвом і туристичним об’єктом Добропарк.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що над розробкою маршруту "Київ-Добропарк" працювали фахівці управління туризму та управління пасажирських перевезень Київської облдержадміністрації на прохання мешканців регіону.

Заступниця очільника Київщини Тетяна Щербак повідомила, що розробка нових автобусних маршрутів – один із пріоритетних напрямків розвитку інфраструктури та формування інвестиційної політики.

Ми використовуємо комплексний підхід під час підготовки пропозицій, спрямованих на забезпечення сталого розвитку нашої області. Переконані, що спільна робота сприятиме вдосконаленню не лише регіонального ринку транспортних послуг, а й соціально-економічної та культурної сфер Київщини, - сказала Щербак.

Водночас у Київській обласній адміністрації пообіцяли переглянути й інші маршрути громадського транспорту для покращення ситуації обласного транспортного сполучення.

Нагадаємо, що 27 квітня у Дніпровському районі Києва "Київблагоустрій" проводив демонтаж незаконних малих архітектурних форм - МАФів. Протестувальники не погоджувалися з рішенням столичної влади, перешкоджали та чинили супротив силовикам.

Читайте також

1