У Ковелі 85-річна мати депутата міської ради Клімука виграла тендерів на майже три мільйони гривень

Основний вид діяльності 85-річної пані - ремонт комп’ютерів і периферійного устаткування.
У Ковелі 85-річна мати депутата міської ради Клімука виграла тендерів на майже три мільйони гривень
4 Жовтня 2023, 12:26
читать на русском

Останній такий тендер на монтаж кондиціонера виконавчий комітет Ковельської міської ради оголосив і провів в один день. Єдиним учасником і переможцем тендеру з монтажу кондиціонера стала 85-річна ковельчанка Любов Клімук, яка зареєстрована приватною підприємицею. Основний вид її діяльності – це ремонт комп’ютерів і периферійного устаткування.

Про це йдеться на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro, пише видання kovel.media.

Нагадаємо, що на початку 2021 року вона виграла тендер з надання послуг вебхостингу для розміщення сайту Ковельської міської ради за майже 10 тисяч гривень. Цього разу, монтаж кондиціонера вартує 5 тисяч гривень.

Попри свій поважний вік, Любов Іванівна активно бере участь у тендерах. Як зазначає сайт аналітики відкритих даних Clarity Project, підприємиця за останні чотири з половиною роки була учасницею у 417 закупівлях і скрізь перемогла. Вона підписала договорів на загальну суму 2,89 млн гривень, найбільше – з Ковельським МТМО на 1 млн 101 тис. 258,16 грн, а також управлінням освіти та виконавчим комітетом міської ради – відповідно 316 тис. 826,00 грн та 310 тис. 565,48 грн.

Любов Клімук є мамою депутата Ковельської міської ради, голови депутатської фракції партії "Слуга народу", першого кандидата на виборах у місцевому списку від цієї політичної сили Вадима Клімука. У попередній каденції він був депутатом міськради від "Об’єднання «Самопоміч", а до того – членом політичної партії "Сильна Україна".

Читайте також