У Кривому Розі ексдепутат від "Опоблоку" Кеуш стріляв у собаку на очах у дітей

Чоловік пояснив, що постріл, нібито, був у повітря для самозахисту
У Кривому Розі ексдепутат від "Опоблоку" Кеуш стріляв у собаку на очах у дітей
Собака у ветеринара (фото: Pexels)
16 Жовтня 2023, 09:37
читать на русском

У Кривому Розі на вулиці Незалежності України камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік вистрелив у дворового собаку. У стрільцеві впізнали колишнього місцевого депутата від забороненої партії "Опозиційний блок".

Відповідні кадри опубліковано в неділю, 15 жовтня, в Telegram-каналі місцевого видання "Свої".

Інцидент стався на очах дітей, які гуляли в дворі одного з житлових будинків. Тварину було поранено. Обурені батьки неповнолітніх написали заяву в поліцію на стрільця. На місце також викликали слідчо-оперативну групу.

Дворовий пес на прізвисько Тунець був улюбленцем тутешніх дітей. Після пострілу, очевидно, з травматичного пістолета, він утік. Кілька годин його розшукували, щоб надати допомогу. У собаки виявилася пошкоджена лапа.

У чоловікові, який стріляв у собаку, впізнали колишнього депутата від "Опоблоку" Анатолія Кеуша.

Представниця громадської організації "Промінь життя" Анастасія стверджує, що після розголосу цього інциденту ексдепутат подзвонив до неї та пояснював, що постріл, нібито, був у повітря для самозахисту.

"Робіть висновки самі… Я, наприклад, бачу дорослого чоловіка, який розмахує зброєю на очах у наляканих дітей і поруч собаку, що спокійно відпочиває. Хто з них несе небезпеку?", – запитує громадська активістка.

Анатолій Кеуш був депутатом Довгинцівської районної ради в Кривому Розі від партії "Опозиційний блок". У 2020 році він знову балотувався від "Опозиційної платформи – за життя", але не був обраний.

Раніше Кеуш очолював первинну організацію "Партії регіонів" у Довгинцівському районі.

Нагадаємо, у Києві військовослужбовець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, застрелив двох товаришів по службі і втік з місця злочину, але через дві години був затриманий.

1