У квартирі Зеленського в Ялті росіяни планують зробити "музей нацизму"

Росіяни впевнені, що жити у квартирі Зеленського - це все одно, що жити у квартирі Гітлера
У квартирі Зеленського в Ялті росіяни планують зробити "музей нацизму"
Олена Зеленська володіє квартирою в елітному житловому комплексі “Імператор”
20 Вересня 2023, 10:16
читать на русском

Росіяни додумалися до ідеї створити "музей нацизму" у квартирі президента України Володимира Зеленського в окупованій ними Ялті.

Цю думку озвучив в ефірі пропагандистського каналу голова так званої "держради Республіки Крим" Володимир Константинов.

"Для нормальної людини жити у квартирі Зеленського - це все одно, що жити у квартирі Гітлера", - сказав Константинов і запропонував із квартири Зеленського в Ялті створити "музей нацизму".

"Влада" Криму заявила про намір продати близько 100 українських об'єктів нерухомості, включаючи квартиру Президента України Володимира Зеленського.

Йдеться про квартиру родини Зеленських, розташовану в елітному житловому комплексі "Імператор" за однією адресою з пам'ятником національного значення України – Лівадійським палацом. Офіційно пентхаус площею 129,8 м² належить дружині Володимира Зеленського Олені Зеленській.

Зокрема, вже проведено вісім аукціонних процедур з реалізації вкраденої української нерухомості та укладено договори купівлі-продажу на суму близько $8,43 млн.

"Найближчим часом заплановано продаж близько 100 об'єктів націоналізованого майна. Це – житлові приміщення, включаючи квартиру подружжя Зеленських, об'єкти санаторно-курортного призначення, торгові та комерційні приміщення. Від їх реалізації до бюджету Республіки плануються надходження на суму понад 800 млн рублів", – зазначив Константинов.

Раніше повідомлялось, що інвестиційний фонд "Хантер", яким через кіпрську фірму володіє особа, пов’язана з проросійським нардепом Юрієм Бойком, інвестував у квартири в київських житлових комплексах сотні мільйонів гривень. Також фонд став співвласником компаній, що пов’язані з будівництвом у Києві.

Читайте також