У Латвії презентували сукню-ковдру для роботи вдома

Дизайнерка Санта Купча представила колекцію суконь для дистанційної роботи
У Латвії презентували сукню-ковдру для роботи вдома
Сукня-ковдра (Фото: santakupca.com)
4 Грудня 2020, 00:00
читать на русском

Латвійський дизайнер Санта Купча представила колекцію суконь для жінок, які під час карантину змушені працювати дистанційно.

Фото суконь і капелюшків-подушок дизайнерка розмістила на персональному сайті.

Колекція Купчої називається "Маскарад людини, яка застрягла вдома". Одяг з колекції призначений для тих, хто змушений працювати вдома.

Предмети одягу нагадують пухову ковдру. За словами дизайнерки, вбрання можна одягати на спідню білизну або просто на голе тіло. Крім суконь до колекції також входять м'які капелюшки-подушки.

Матеріалами колекції послужили знайдені в домі дизайнерки залишки атласу та наповнювач зі старої ковдри.

На одній із суконь дизайнерка надрукувала візерунок з використаного календаря, де кожен з минулих днів перекреслений зеленим маркером.

Цей принт - нетерплячий підрахунок днів, коли нарешті закінчиться карантин та ізоляція, - розповіла Купча.

Дизайнерка переконана, що сукня-ковдра створить затишок та комфорт на тимчасовому робочому місці й допоможе пережити вимушену ізоляцію.

Читайте також

Нагадаємо, у Латвії на вісім тисяч євро оштрафували радіо Baltkom за інтерв'ю з російським політиком Володимиром Жириновським. 8 липня Жириновського запросили у програму "Абонент доступний", яка виходить на хвилях Baltkom. Російський політик у притаманній йому різкій манері заперечував окупацію Латвії і висловлював ідеї створення "великої Росії", до складу якої мають увійти республіки колишнього СРСР.