У листопаді на українців чекають сильні магнітні бурі

У періоди бур можливе різке погіршення самопочуття
У листопаді на українців чекають сильні магнітні бурі
Магнітні бурі (Фото: picabu)
1 Листопада 2022, 13:24
читать на русском

У листопаді 2022 року на українців очікують чотири періоди підвищеної сонячної активності.

11 листопада: в цей день відбудеться особливо потужний спалах на Сонці. Вже до вечора цього дня силу цього неприємного астрономічного явища зможуть відчути на собі і мешканці Землі. Тривалість збурення земного магнітного поля буде порівняно великою – до 2-х днів. В найбільшій мірі постраждати від такого стану можуть люди, котрі мало часу приділяють сну, а також ті, хто нещодавно пережив якийсь стрес.

15 листопада: Трішки менша за попередню листопадова буря. Триватиме така до 12 годин. Між тим, проблеми із здоров’ям також можуть виникнути. Лікарі застерігають щодо артеріальної гіпертензії та спалахів масових вірусних захворювань в цей період.

18 листопада: Магнітна буря в цей час обов’язково буде супроводжуватись пригніченим емоційним станом, або, навпаки, надмірною дратівливістю. На нудоту та головні болі будуть в цей день скаржитись чимало українців.

25 листопада: На цю дату припадає остання та дуже серйозна магнітна буря. Сонливість та поганий настрій наприкінці листопада можна буде значною мірою пояснити небажаними для людини астрономічними явищами. Ця магнітна буря буде тривати кілька днів та вирізниться особливою силою. Астрологи переконують, що за своєю силою, вона буде навіть потужнішою, аніж перша.

Нагадаємо, щоб легше перенести негативний вплив магнітних бур на наше життя, варто дотримуватися кількох простих порад. Насамперед у ці дні важливо відмовитися від шкідливої їжі та алкоголю.  Дотримуйтеся режиму сну та більше гуляйте на свіжому повітрі. Також допомогти пережити головний біль у ці дні може контрастний душ.

1