У Луганській області підірвалася пожежна машина - три людини травмовані

За минулу добу виникло 44 нові пожежі
Важливо
У Луганській області підірвалася пожежна машина - три людини травмовані
Пожежа на Луганщині (фото: ДСНС)
9 Жовтня 2020, 13:27
читать на русском

У Луганській області під час гасіння вогню на вибуховому пристрої підірвалася пожежна машина, в результаті чого три людини отримали травми.

Про це повідомляє пресслужба Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Це сталося біля села Болотене Станично-Луганського району. В результаті вибуху травмований водій пожежної машини, майстри лісу Станично-Луганського лісництва і співробітник ДСНС.

Постраждалих доставлено до Станично-Луганської районної лікарні. Пожежний автомобіль ремонту не підлягає, - йдеться в повідомленні.

Станом на 9 жовтня за минулу добу виникло 44 нові пожежі, з яких не погасили чотири, зазначають в Луганській облдержадміністрації.

Читайте також

Наразі продовжується гасіння сухої рослинності та чагарнику у Станично-Луганському районі біля сіл Болотене та Широкий на площі більше 175 га.

За даними місцевої влади, у четвер, 8 жовтня, у селі Новопреображенне Сватівського району внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловік 1949 року народження.

Нагадаємо, що на території Луганської області продовжується гасіння пожеж, які виникли 30 вересня.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що пожежі мають ознаки підпалів. Пізніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що люди, які повністю втратили житло унаслідок пожеж у Луганській області, отримають 300 тисяч гривень компенсації, а на капітальний ремонт у частково зруйнованих будинках держава виділить 50 тисяч грн.

1