В Луганській області новий підпал - детонують снаряди

Рятувальники стримують пожежу
Головне
В Луганській області новий підпал - детонують снаряди
Лісові пожежі в Луганській області (фото: ДСНС)
5 Жовтня 2020, 14:36
читать на русском

У Станично-Луганському районі Луганської області нова верхова лісова пожежа підступає до електропідстанцій, де почали детонувати снаряди.

Про це повідомляє Станично-Луганська районна державна адміністрація.

Пожежа виникла "раптово" внаслідок підпалу  між населеними пунктами Нижньотепле та Артема.

Верховий вогонь підступає впритул до електропідстанцій. Рятувальники стримують пожежу. Від пожежі детонують не розірвані боєприпаси, - йдеться у повідомленні.

ТЕРМІНОВО!!“Раптово” запалало навіть там, де не було пожеж у 2014 -15 роках після масштабних обстрілів з граду....

Gepostet von Станично-Луганська районна державна адміністрація am Montag, 5. Oktober 2020

Читайте також

Нагадаємо, що на території Луганської області станом на 7 годину 5 жовтня триває гасіння лісових пожеж 4 основних осередків.

Зазначається, що авіацією ДСНС протягом 4 жовтня на території Луганської області здійснено 146 скидів (436 тон води). Під час гасіння пожеж евакуйовано 150 осіб. Всього до гасіння залучено 1 тис. 535 чоловік та 302 од. техніки.

Під час гасіння лісових пожеж виявлено тіла  11 осіб, з яких: 3 особи загинуло внаслідок отруєння продуктами горіння, 1 особа – від отриманих опіків, 3 особи – внаслідок серцевих напади та 4 особи причина загибелі встановлюється.

Слідство розглядає чотири основні версії виникнення масштабних пожеж: обстріли незаконними збройними формуваннями з непідконтрольної органам державної влади території Луганської області, умисний підпал, самозагоряння трави та лісу внаслідок погодних умов, необережне поводження з вогнем