У Луганській області українським військовим довелось відкрити вогонь у відповідь - штаб

Серед українських військових втрат і поранень немає, а втрати противника уточнюються
Важливо
У Луганській області українським військовим довелось відкрити вогонь у відповідь - штаб
ООС, Донбас

За минулу добу, 21 жовтня, бойовики на Донбасі здійснили п’ять обстрілів, у відповідь на один із них українським військовим довелось відкрити вогонь. Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил. Йдеться про обстріл зі стрілецької зброї поблизу села Артема на Луганщині надвечір 21 жовтня.

Аби придушити вогневу активність ворога, зберегти власне життя і здоров'я, наші воїни відкрили вогонь у відповідь, що змусило противника припинити обстріл, — зазначають у штабі.

Там додають, що серед українських військових втрат і поранень немає, а втрати противника уточнюються. Крім того, неподалік від Мар’їнки та Авдіївки українські військові виявили та подавили ворожий безпілотник, який пролетів лінію розмежування.

Від початку 22 жовтня бойовики на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню: в районі Новолуганського застосували автоматичний станковий гранатомет, а поблизу Артема — стрілецьку зброю.

На ці обстріли українські військові також відкрили вогонь у відповідь.

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі 20 жовтня внаслідок обстрілу з боку бойовиків один український військовий дістав акубаротравму (пошкодження вуха).

1