У Львівській області чоловіка задавила снігоприбиральна машина

Чоловік лежав на асфальті
У Львівській області чоловіка задавила снігоприбиральна машина
Снігоприбиральна машина (фото: пресслужба поліції)
2 Грудня 2020, 05:36
читать на русском

У Львівській області під колесами снігоприбирального автомобіля загинув чоловік 30 років, який лежав на проїжджій частині.

Про це повідомляє пресслужби ГУНП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 1 грудня, близько четвертої години ранку в одному з сіл Жовківського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля МАЗ, 32-річний мешканець району, який прибирав сніг, скоїв наїзд на місцевого жителя віком 30 років, який лежав на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що за цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 30 листопада у Закарпатській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та вантажівки, унаслідок якої загинуло п'ятеро людей.

1