У Львівської області зіткнулись два легковика: загинула людина

Один із водіїв керував авто у стані алкогольного сп'яніння
У Львівської області зіткнулись два легковика: загинула людина
Фото: facebook.com/MVS.LVIV
31 Травня 2021, 11:12
читать на русском

У Львівській області зіткнули два легкових автомобілі, в результаті чого загинув один з водіїв.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області та поліція Львівської області.

Зазначається, що 31 травня о 3:45 в селі Сопошин Львівського району на трасі міжнародного значення М-09 "Тернопіль-Львів-Рава-Руська" зіткнулись два автомобілі: RENO Kangoo та Audi A6.

Внаслідок ДТП травмованого 56-річного водія RENO Kangoo, мешканця Сокальського району, передали медиками "швидкої", але чоловік помер у кареті автомобіля від отриманих травм.

У поліції повідомили, що 21-річний водій Audi A6 перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали до обрання запобіжного заходу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває.

Фото: lv.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль Skoda Felicia зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинуло дві людини.

Читайте також

1