У Львові маленька дитина та двоє дорослих отруїлися чадним газом

Інцидент стався у приватному будинку
У Львові маленька дитина та двоє дорослих отруїлися чадним газом
Лікарня, лікарняні ліжка (фото: Віктор Ляшко / Facebook)
11 Січня 2021, 11:02
читать на русском

У Львові отруїлися чадним газом маленька дитина та двоє дорослих. Усіх постраждалих госпіталізували.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зазначається, що 10 січня, близько 23:25 год, у м. Львові отруїлись чадним газом трирічна дитина та двоє людей. Інцидент трапився в приватному будинку на вул. Сотника Володимира Панаса.

Потерпілих госпіталізували до лікарень міста та області.

Будинок обладнаний ПГ-4 та 2-х функційним газовим котлом. Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинено подачу газу до будинку, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Наразі обставини події ще встановлюються.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області через порушення правил експлуатації пічного опалення, отруїлись чадним газом та госпіталізовані п'ятеро осіб, серед них - троє дітей.

Також у Хмельницькому двоє маленьких братів померли від отруєння чадним газом. Так, 25 жовтня близько 11.00 години медики повідомили до поліції про те, що у квартирі по вулиці Кам’янецькій помер 4-річний хлопчик. Того ж дня 32-річна матір зі старшим 9-річним сином звернулася до лікарні зі скаргами на головний біль і нудоту.

Лікарям не вдалося врятувати життя старшого хлопчика. Вночі 27 жовтня з Хмельницької міської дитячої лікарні повідомили у поліцію про те, що 9-річний хлопчик помер.