У Львові після жорстокого побиття один чоловік помер, інший у комі: під підозрою двоє підлітків, їх затримали

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею про “умисне тяжке тілесне ушкодження”
У Львові після жорстокого побиття один чоловік помер, інший у комі: під підозрою двоє підлітків, їх затримали
Побиття

У Львові жорстокого побили двох чоловіків, один з яких помер, а інший — госпіталізований та перебуває у комі. За підозрою у злочині правоохоронці затримали двох підлітків.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

"12 вересня близько 17.00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького у Львові було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. В іншій кімнаті цієї ж будівлі перебував ще один чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 70-річний львів’янин. Його товариша — 64-річного жителя Львова — госпіталізували у важкому стані.

“За кілька годин оперативники карного розшуку Шевченківського відділу поліції встановили особи та затримали 16-річного львів’янина та мешканця Жовківщини віком 18 років, причетних до вчинення цього злочину”, — розповів очільник обласної поліції Василь Віконський.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею про “умисне тяжке тілесне ушкодження” (карається позбавленням волі до 10 років).

1