У Львові затримали "смотрящого" від угрупування "Лоту Гулі"

СБУ затримала ще одного учасника міжнародної банди "Лоту Гулі"
У Львові затримали "смотрящого" від угрупування "Лоту Гулі"
Затримання учасника злочинного угруповання Фото: СБУ
6 Листопада 2020, 14:46
читать на русском

Служба безпеки України викрила у Львові ще одного учасника міжнародної банди "Лоту Гулі". Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники Служби встановили, що раніше засуджений громадянин однієї з країн Південного Кавказу нелегально прибув до Львівської області. Там він намагався діяти у ролі "смотрящого" від угрупування "Лоту Гулі", яке причетне до тяжких злочинів: рекету, викрадення людей та ін.

Зловмисник спеціалізувався на вимаганні грошей і вирішенні конфліктних ситуацій між іншими учасниками кримінального середовища, повідомляє Служба безпеки.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід.

Читайте також

Нагадаємо, У липні цього року СБУ вже затримала 4 організаторів банди. Спецоперація була проведена під час спроби викрадення підприємця. Співробітники спецслужби знали про підготовку до цього злочину.

Пізніше, в серпні, СБУ затримала ще двох учасників банди.

Днями було затримано членів організованої групи, яких підозрюють у скоєнні низки викрадень одеситів задля наживи.

За даними слідства, зловмисники "полювали" на чоловіків у соціальних мережах під приводом знайомства із жінками. Спільники викрадали потерпілих під час особистих зустрічей та, погрожуючи фізичним насильством, заволодівали їх коштами та цінним майном.