У Маріуполі чоловік з сокирою розгромив каси та прилавки в супермаркеті (відео)

Свій вчинок чоловік пояснив помстою за дружину, яку нібито вдарили через відмову одягнути маску
У Маріуполі чоловік з сокирою розгромив каси та прилавки в супермаркеті (відео)
Затримали чоловіка, який розгромив супермаркет в Маріуполі (Фото: Нацполіція)
22 Квітня 2021, 20:01
читать на русском

У Маріуполі чоловік із сокирою увірвався до супермаркету і розтрощив прилавки та каси, знімаючи свої дії на відео. Торік цей же чоловік розбив інший супермаркет міста.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Донецької області.

У своєму пості на Фейсбуці чоловік пояснив свій вчинок тим, що хтось у супермаркеті вдарив його дружину через відмову одягнути захисну маску.

Розносимо злочинців і спекулянтів "АТБ", в якому за 10 хвилин до цього якийсь п**ар через маску вдарив мою дружину і втік. В цей час з нею були наші діти, — написав хуліган, коментуючи власне відео. Згодом він видалив ролик із соцмережі.

Як видно з відео, хуліган сокирою розбив всі каси та прилавки біля них. Покупці і охорона розбіглися. Після погрому зловмисник спокійно пішов додому. внаслідок нападу ніхто не постраждав.

У поліції встановили особу хулігана. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Його затримали. Наразі відкрито кримінальне провадження, поліція встановлює повні обставини події. За це правопорушення зловмисникові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці нагадали, що у грудні минулого року цей же чоловік розгромив і інший супермаркет, відмовившись одягати захисну маску.

Нагадаємо, у Рівненській області 17-річний хлопець зарубав сокирою листоношу, яка несла пенсію його бабусі. "Виручка" хлопця склала 18 тисяч гривень.

1