У Мексиці кандидат у депутати приїхав на зустріч з виборцями у труні (відео)

Політик інсценував власний похорон
У Мексиці кандидат у депутати приїхав на зустріч з виборцями у труні (відео)
Кандидат у федеральні депутати від 2-го округу Партії соціальних зустрічей Карлос Майорга розпочав передвиборчу кампанію з  інсценізації власного похорону (скріншот відео)
8 Квітня 2021, 20:20
читать на русском

Кандидат у федеральні депутати від 2-го округу Партії соціальних зустрічей Карлос Майорга розпочав передвиборчу кампанію з  інсценізації власного похорону з усіма атрибутами.

Про це повідомило El Universal.

На місце зустрічі кандидата з виборцями приїхав катафалк з труною всередині. Її винесли назовні, відкрили, і звідти виліз Майорга.

Політик пояснив, що вклав у цей перформанс важливе значення. Поява Майорги з труни символізувала атмосферу у місті Сьюдад-Хуарес, яке кандидат назвав мертвим.

Сьюдад-Хуарес кричить про надію. Йому потрібен кисень, потрібні нові герої. Це місто, яке сильно постраждало в останні роки, місто, яке вже мертве, – сказав Майорга просто з  труни.

Особливу увагу у своїй промові кандидат звернув на корумпованих чиновників. За його словами, коли вони приходять до влади, – вони вбивають "своїх" людей, а потім годують їх "крихтами та обіцянками".

Інсценізацією власного похорону Майорга хотів сказати виборцям, що він готовий співпрацювати з ними. А якщо кандидат не стримає своїх обіцянок – вони можуть поховати його заживо.

Довідка: Сьюдад-Хуарес – місто на півночі Мексики, розташоване на кордоні з США. Через надзвичайно високий рівень злочинності його вважають найнебезпечнішим містом у Мексиці. У 2009 році його неофіційно визнали "кримінальною столицею світу".

1