У Мелітополі не вистачає холодильників для зберігання трупів рашистів - розвідка

У місто завозять трупи окупантів, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе
У Мелітополі не вистачає холодильників для зберігання трупів рашистів - розвідка
Мертві російські солдати Фото: Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ
9 Червня 2022, 12:25
читать на русском

У Мелітополі окупанти шукають додаткові холодильники для того, щоб зберігати тіла своїх побратимів.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Окупаційна адміністрація Мелітополя терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники. Відомо, що міський м’ясокомбінат, який переобладнали в морг, вже повністю заповнений тілами вбитих окупантів і не може більше приймати "вантаж 200", - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 6 червня російські окупанти приїхали до ТОВ "Арон-М" для того, щоб його холодильні камери використати для трупів. Керівництво компанії повідомлене про "рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців". Таким чином у місто завозять трупи рашистів, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе.

Ці події пов’язані з великими втратами окупантів у живій силі. Окрім того, тривале зберігання тіл вбитих пов’язано з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення в Україну російські війська втратили близько 32 тисяч військових. Найбільше за добу окупанти зазнали втрат на Бахмутському напрямку.

Читайте також

1