У мережі опублікували відео смертельної ДТП у Києві на Окружній

Водій не впорався з керуванням
У мережі опублікували відео смертельної ДТП у Києві на Окружній
ДТП у Києві на Окружній (скрін з відео)
13 Листопада 2020, 11:18
читать на русском

У мережі опублікували відео з камер спостереження, де водій Uber спричинив смертельну ДТП у Києві на Окружній.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook.

Геращенко зазначив, що сьогодні близько 8 00 ранку, автомобіль зі знаками служби таксі "Uber", водій якого не впорався з керуванням, наїхав на зупинку громадського транспорту і збив трьох пішоходів, двоє з яких померли від отриманих травм.

Це стало результатом того, що водій в гонитві за заробітком переробляв за кермом і просто заснув, - написав міністр.

За його словами, в Україні десятиліттями блокується прийняття Закону, який врегулює роботу ринку послуг таксі. А саме закону, який встановлював би норми часу роботи водія комерційного автотранспорту, а також забороняв перепрацьовувати за кермом.

Геращенко (досьє Антона Геращенка) звернувся до депутатів з проханням у цьому скликанні ухвалити такий Закон, який увів би жорсткий контроль за часом роботи водіїв таксі, автобусів, вантажного і спеціального автотранспорту.

Читайте також

У мережі також опублікували відео, де правоохоронці перевіряють водія на драгері - чи був він у стані алкогольного сп'яніння під час скоєння наїзду на людей. Результати тесту показали 0,0 проміле алкоголю у крові.

Нагадаємо, що у Києві 13 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, у якій постраждали люди.