У мережі розповіли про відомого українського бізнесмена, який є бойфрендом розшукуваної пропагандистки Панченко

Розшукувана СБУ пропагандистка Діана Панченко має близькі стосунки із засновником компанії The Charterers Олегом Солодуховим
У мережі розповіли про відомого українського бізнесмена, який є бойфрендом розшукуваної пропагандистки Панченко
18 Жовтня 2023, 12:30
читать на русском

Зрадниця-пропагандистка Діана Панченко перебуває у стосунках з Олегом Солодуховим.  Солодухов - колишній чоловік співачки Яни Соломко (колись разом з Регіною Тодоренко співала в Real O), яка також обрала росію та після вторгнення випускала пісні на підтримку окупантів.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Солодухов український бізнесмен родом з Донецька, засновник компанії The Charterers. За 2022-23 роки кілька разів коментував для українського Forbes проблеми розблокування експорту зерна та ситуацію з портами.

У травні 2022-го Солодухов брав участь у конференції "Grain and maritime days" в Стамбулі. Коли чоловік виїхав з України встановити не вдалося.

Достеменно відомо, що партнер Панченко торік перебував з нею в Москві, вона публікувала спільні фото, не показуючи лице.

До речі, Панченко разом з хлопцем у травні святкувала свій день народження на Мальдівах.

"Колишня ведуча каналів Медведчука на початку війни проклинала агресора у соцмережах та раділа потопленню "Москви", але патріотизму Діані вистачило ненадовго. Вчорашні "окупанти" помахали рубльом, стали "освободітєлями" і от Діана пожинає плоди від зради батьківщині. Кілька пропагандистських роликів з окупованого Донбасу з виправданням агресії, фінансова підтримка кремля – і день народження святкується не в Маріуполі на Азовському морі, яке рф з поросячим визгом оголосила "внутрішнім", а у готелі Radisson Blue Resort на Мальдівських островах", - пишуть у телеграм-каналі.

Вартість вілли з фото стартує від 1800$/добу.

Нагадаємо, Служба безпеки задокументувала нові злочини прокремлівської пропагандистки Діани Панченко, яка сприяє збройній агресії рф проти України. Після роботи на підсанкційних телеканалах Віктора Медведчука вона виїхала до тимчасово окупованого Донецька, щоб продовжити інформаційно-підривну діяльність на користь країни-агресора.

1