У нічному клубі в ПАР знайшли мертвими понад 20 дітей

Підлітки святкували закінчення навчального року
У нічному клубі в ПАР знайшли мертвими понад 20 дітей
Смерть дітей у ПАР Фото: Reuters
27 Червня 2022, 11:01
читать на русском

У нічному клубі в Південно-Африканській Республіці знайшли мертвими 22 підлітків. Влада країни намагається з'ясувати причини трагедії.

Як повідомляє Guardian, інцидент трапився минулого тижня у закладі Enyobeni Tavern. Там молоді люди святкували закінчення навчального року.

За даними ЗМІ, загиблим було від 15 до 20 років.

було від 18 до 20 років, а деяким — близько 15 років.

Президент ПАР Сиріл Рамапоса висловив співчуття їхнім батькам та близьким загиблих, однак офіційних причин смерті дітей не повідомив.

Мої глибокі співчуття сім'ям 22 підлітків, які померли в таверні в Сінері-парк в Іст-Лондоні, - написав він у соцмережі.

У поліції сказали, що перевіряють всі версії, що саме призвело до трагедії. Розглядаються такі варіанти, як отруєння, чи тиснява.

На місці інциденту працюють криміналісти.

Кореспонденти місцевої газети DispatchLive, які побували на місці події, зазначають, що загиблі лежали на підлозі в таких позах, ніби померли раптово — хтось під час танцю, хтось посеред розмови, хтось за столом. Видимих фізичних травм у загиблих не було.

Нагадаємо, що 31 травня 2021 року в штаті Флорида (США) троє чоловіків відкрили вогонь по присутніх на концерті у нічному клубі, внаслідок чого двоє людей загинули, понад 20 отримали поранення.