У Нідерландах обстріляли посольство Саудівської Аравії

Інформації про постраждалих немає
У Нідерландах обстріляли посольство Саудівської Аравії
Обстріл посольства Саудівської Аравії у Нідерландах (фото з відкритих джерел)
13 Листопада 2020, 08:01
читать на русском

У Гаазі (Нідерланди) невідомі понад 20 разів вистрілили у будівлю посольства Саудівської Аравії.

Про це повідомляє видання NOS.

Вчора ввечері невідомі обстріляли посольство Саудівської Аравії в Гаазі. Зафіксовано щонайменше двадцять слідів від куль у вікнах та фасаді будівлі на Конінгінеграхті. На вулиці лежать десятки гільз від куль, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцію викликали близько 6 ранку. Правоохоронці проводять розслідування, про мотиви стрілянини не повідомлялось.

За попередніми даними, під час нападу ніхто не постраждав.

Читайте також

Нагадаємо, 2 листопада у столиці Австрії Відні стався теракт. Під час теракту загинули чотири людини серед мирних громадян, ще декілька - отримали поранення. Поліція застрелила ісламістського нападника.

Міністр внутрішніх справ Австрії Карл Негаммер заявив, що один ісламістський терорист відповідальний за напади в центральній частині Відня.

За словами міністра, поліція застрелила ісламістського терориста та розгорнула масштабну операцію з пошуку інших нападників, залучивши до патрулювання на вулицях міста близько однієї тисячі поліцейських.

У МВС Австрії також заявили, що з огляду на теракт у Відні з метою безпеки посилюється контроль на кордонах з країнами-сусідами.