У парку Києва до смерті побили працівницю посольства США

Жінка померла у лікарні
Важливо
У парку Києва до смерті побили працівницю посольства США
Посольство США у Києві
30 Вересня 2020, 17:21
читать на русском

У середу, 30 вересня, у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства Сполучених Штатів Америки з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Співробітницю американського посольства знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вулиці Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці. Коли речі оглядали поліцейські, вони знайшли посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я.

Читайте також

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що напасти на жінку міг чоловік 30-40 років з темним волоссям, зростом 190-200 см. За інформацією поліції, нападник був одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку. Зараз підозрюваного шукають.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Шевченківському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана відповідна правова кваліфікація, - уточнили у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на території відпочинкового комплексу знайшли застреленими 36-річну жінку та двох її маленьких доньок. Всі вони померли на місці.

1