У Польщі пілот Ryanair не пускав українців на борт та називав себе "королем літака" - ЗМІ

В аеропорту зазначили, що при реєстрації пасажирів виникли проблеми
У Польщі пілот Ryanair не пускав українців на борт та називав себе "королем літака" - ЗМІ
Літак Ryanair в аеропорту Познань-Лавиця (Фото: Лукаш Кіналевський / Agencja Gazeta)
5 Липня 2021, 16:06
читать на русском

У Польщі спалахнув скандал з українцями. Пілот літака Ryanair з Познані до Одеси не пускав пасажирів з квитками на борт, називав себе "королем літака", а 30 осіб так і не змогли вилетіти.

Про це повідомляє видання Wyborcza poznan.

Зазначається, що інцидент з українцями, які не змогли вилетіти до України, хоч і мали квитки, стався в аеропорту польського міста Познань. Пілот літака Ryanair не пускав пасажирів на борт, а рейс, який повинен був вилетіти о 07:30, затримався на годину. Понад 30 людей з квитками не потрапили на літак.

Як розповіли очевидці, пілот виганяв пасажирів, кричав на них і називав себе "королем літака". Попри такі дії пілота, в аеропорту Познань-Лавиця людям не змогли пояснити причини того, що відбувається. Водночас інцидент коментують там обережно.

Представник аеропорту Блажей Патрін (Błażej Patryn) заявив, що він не володіє інформацією про некоректну поведінку когось із членів екіпажу щодо пасажирів. Подробиці він не надав, але зазначив, що при реєстрації пасажирів виникли проблеми.

Під час реєстрації були деякі збої в роботі. Ми не знаємо подробиць. Ситуація розслідується, - сказав він.

Нагадаємо, що з 15 по 16 липня аеропорт в Одесі буде закритим. Це пов'язано із підготовкою нової злітно-посадкової смуги.

Читайте також