У Полтаві дівчина з арбалету підстрелила двох вчителів (оновлено)

Поліції вдалося затримати нападницю
Важливо
У Полтаві дівчина з арбалету підстрелила двох вчителів (оновлено)
Арбалет Фото: pl.npu.gov.ua
6 Вересня 2021, 15:08
читать на русском

У Полтаві 19-річна прийшла до школи та з арбалета вистрілила у вчителів.

Як повідомляє обласна поліція, 6 вересня, близько 10:00, надійшла інформація від громадян, що на території однієї зі шкіл міста невідома дівчина поранила двох вчителів.

За попередньою версією, на територію школи №11 міста Полтави зайшла невідома та з арбалета поранила двох вчителів. Наразі поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження. Дівчина надає свідчення слідчим, - кажуть у поліції.

Обставини та мотиви вчинку дівчини з’ясовуються.

Стріли до арбалету Фото: pl.npu.gov.ua

У поліції Полтавщини вже відкрили кримінальне провадження за фактом поранення двох вчителів за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

У Телеграм-каналах повідомляють, що нападницею виявилася 19-річна колишня учениця школи  - вона зайшла в один з кабінетів на другому поверсі та поцілила з арбалета у вчительку та заступника директора школи. Учительці пробило руку, а деякі стріли потрапили в спину.

Також очевидці показали фото нападниці:

Дівчина, яка напала на вчителів Фото: https://t.me/truexanews/18047?single

Дівчина, яка напала на вчителів Фото: https://t.me/truexanews/18047?single

Нагадаємо, у травні в школі міста Рігбі (штат Айдахо, США) шестикласниця відкрила по людях вогонь з пістолета, в результаті постраждали три людини. Стрілянину припинив один з вчителів, який зумів відібрати зброю у дівчинки.

Читайте також

1