У Полтавській області робітнику кар'єра відірвало руку: він помер

Поліція з’ясовує обставини, за яких це сталося
У Полтавській області робітнику кар'єра відірвало руку: він помер
Конвеєр (фото: Нацполіція)
10 Липня 2021, 04:03
читать на русском

У Горішніх Плавнях Полтавської області чоловік помер унаслідок травматичної ампутації руки, поліція встановлює обставини трагедії.

Про це повідомила пресслужба поліції Полтавської області.

Зазначається, що 8 липня близько 14:00 медики повідомили про травмування робітника одного з кар’єрів Горішніх Плавнів до відділу поліції №2 Кременчуцького райуправління.

За інформацією лікарів, 48-річний постраждалий був негайно госпіталізований до реанімаційного відділення з травматичною ампутацією правого плеча. Від отриманих ушкоджень чоловік помер у лікарні 09 липня, близько 5-ї ранку, - йдеться у повідомленні.

Керівник поліції міста Горішні Плавні Араік Кочкадамян розповів, що слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, провели на місці події першочергові слідчі дії. Встановлено, що рука робітника потрапила до стрічкового конвеєра навантажувача вагонів. Наразі поліція з’ясовує обставини, за яких це сталося.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України – порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що у місті Березне Рівненської області від вантажівки відлетіло колесо, яке вбило 45-річного пішохода. Від удару чоловіку відірвало руку і травмувало голову.

Читайте також

1