У речниці президента США виявили коронавірус

Кейлі Мак-Енані розпочне процес карантину та продовжить працювати віддалено
У речниці президента США виявили коронавірус
6 Жовтня 2020, 07:35
читать на русском

Речниця президента США Дональда Трампа Кейлі Мак-Енані повідомила, що у неї виявили коронавірусну інфекцію.

У свому Twitter Мак-Енані, написала, що кожного дня після отримання негативних тестів з 1 жовтня, у понеділок, 5 жовтня, вона отримала позитивний результат на COVID-19.

Після мого останнього тесту, що дав позитивний результат, я розпочну процес карантину та продовжу працювати віддалено, - зауважила Мак-Енані.

Нагадаємо, 2 жовтня у президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Читайте також

Раніше Трамп повідомив, що його помічниця Хоуп Хікс, яка останнім часом чимало контактувала з родиною президента, здала позитивний тест на COVID-19.

5 жовтня чиновники Білого дому заявили, що Трамп з нетерпінням чекає звільнення після трьох ночей у Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда, де він перебуває на лікуванні.

Зазначається, що у неділю лікарі виявили в крові Трампа рівень кисню, який у два рази нижче за норму. Йому дали препарат, який зазвичай рекомендований тільки для важкохворих.

У світі станом на ранок 1 жовтня зафіксували понад 34,1 мільйона випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, більше мільйона людей померли.

1