У Рівненській області депутат із сокирою напав на учасника АТО (відео)

Кривавий інцидент стався на одній з вулиць села Мощаниця
У Рівненській області депутат із сокирою напав на учасника АТО (відео)
У Рівненській області депутат райради вдарив учасника АТО сокирою по голові / Скрін з відео
16 Серпня 2022, 15:20

У Рівненській області депутат районної ради напав із сокирою на учасника АТО і двічі вдарив його по голові.

Відео інциденту з'явилось у мережі. Проте достеменно невідомо, через що між чоловіками виникла сварка.

Коли чоловіки почали з'ясовувати стосунки, на місце конфлікту приїхав батько депутата на тракторі і втрутився із молотком у руках.

За попередньою інформацією, причиною конфлікту стало те, що нібито учасник АТО стояв посеред дороги, спілкуючись із жінкою.

На кадрах відео видно, як чоловік у рукавицях б’є молотком у скроню іншого чоловіка, після чого останній падає на землю.

Підписники Telegram-каналу "РІВНЕ 1283" пишуть, що депутат райради двічі вдарив сокирою учасника АТО, а чоловік у рукавицях, що вдарив босого чоловіка молотком — батько депутата. Він начебто приїхав на "розбірки" на тракторі.

Крім цього, зазначається, що інцидент стався на одній з вулиць села Мощаниця, розташованого в Острозькому районі.

Депутат райради, він же працює начальником караулу 16 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області смт Гоща, вдарив 2 рази СОКИРОЮ по голові чоловіка в оранжевих штанах (учасника АТО!) за те, що той стояв на дорозі, говорив зі своєю кумою! Після цього почалася шарпанина, — йдеться в тексті публікації.

Як повідомила пресслужба поліції Рівненської області, поліціянти встановлюють обставини інциденту за участю депутата міської ради.

Зазначається, що 15 серпня о 19:10 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Мощаниця колишнього Острозького району.

Правоохоронці попередньо з'ясували, що "на ґрунті давніх неприязних стосунків між двома місцевими жителями, 38-ми та 30 років, на проїзній частині виник спочатку конфлікт, а потому — шарпанина та бійка". До інциденту згодом долучився ще й 60-річний житель села Мощаниця

Внаслідок бійки 30-річного потерпілого із тілесними ушкодженнями госпіталізували в хірургічне відділення.

На цей час відомо, що 38-річний учасник інциденту — депутат міської ради, - йдеться у повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії. У рамках кримінального провадження, відкритого за попередньою кваліфікацією статті 125 КК України. Призначені судові експертизи, за результатами яких прийматиметься остаточне процесуальне рішення.

Нагадаємо, що у Чернівцях депутати міськради одночасно бились та проводили засідання.

Читайте також

1