У розвідці спрогнозували можливий сценарій нападу Росії на Україну

Напад буде спостерігатись і з території Білорусі
Головне
У розвідці спрогнозували можливий сценарій нападу Росії на Україну
Російські військові Фото: facebook.com/mod.mil.rus
22 Листопада 2021, 06:02
читать на русском

Наступ Росії може початися на півночі, сході та півдні України.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноброни України Кирило Буданов в інтерв'ю виданню Military Times.

За його словами, війська з Брянська та Білорусі підуть наступом на Чернігівську область та північ Сумської області. Також на територію Сумської області увійдуть батальйони з Воронежу. Не виключається і напад повітряно-десантних батальйонів з Білорусі на Рівненську та Житомирську області.

Наступ на Харківську область можливий відразу з двох напрямків - з території РФ та окупованих районів Донбасу. Крім того, розміщені на Донбасі війська разом з силами противника з Криму спробують захопити приморську частину Запорізької області, щоб утворити сухопутний коридор між Кримом та ОРДЛО.

Розвідка також прогнозує напад російського морського десанту на Одесу та Херсон. На цей напрямок Росія може кинути відразу 12 батальйонних тактичних груп.

Нагадаємо, що Росія може напасти на Україну наприкінці січня - початку лютого. Вона уже зосередила понад 92 000 військових навколо українських кордонів.

Більше читайте у нашому матеріалі: Стягування російських військ до кордону України: реальність чи політична гра

Читайте також

1