У селі Рівненської області у пожежі загинули ціла родина

Рятувальники знайшли тіла двох братів та сина одного з них
У селі Рівненської області у пожежі загинули ціла родина
Рятувальники у Станиці Луганській
23 Жовтня 2020, 10:31
читать на русском

У селі Рівненської області через пожежу у житловому будинку загинули троє чоловіків. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Як відомо, інформація про пожежу, яка виникла в приватному господарстві села Переброди Дубровицького району, надійшла після опівночі 23 жовтня.

Читайте також

На місці події рятувальники дізналися, що вогонь повністю охопив дерев`яний житловий будинок. Це свідчить про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу.

О 01:40 пожежу локалізували, а о 03:55 загасили.

Під час розбору згорілих конструкцій будинку рятувальники знайшли тіла трьох чоловіків. Загиблими виявилися два рідних брати, 1950 та 1953 р. н., (пенсіонери) та син одного з братів, 1984 р. н.

Читайте також

Ймовірною причиною пожежі рятувальники вважають куріння в ліжку.

Нагадаємо, 22 жовтня повідомлялося, що у місті Обухів Київської області спалахнула пожежа на території підприємства з утилізації хімічних речовин та медичних препаратів, внаслідок чого постраждали 4 працівники підприємства.

Загоряння виникло в ангарі на площі 150 кв. м, прибудованому до металевого складського приміщення, площа якого становить 600 кв. м.

Зазначалося, що 4 працівники підприємства отримали опіки.

1