У США під час польоту літака пасажирку прив'язали до сидіння скотчем - відео

Жінка поводилася агресивно та намагалась відчинити двері
У США під час польоту літака пасажирку прив'язали до сидіння скотчем - відео
Літак (фото: Pexels)
14 Липня 2021, 04:11
читать на русском

Під час польоту літака пасажирка намагалась відчинити двері, а потім спровокувала бійку на борту. Для того, щоб її вгамувати, бунтарку прив'язали до сидіння скотчем.

Про це повідомляє Washington Post.

Зазначається, що на рейсі 1774 American Airline Даллас - Шарлот перебувало 190 пасажирів. Одна жінка через годину після злету почала поводитися неспокійно та дивно. Людині, що сиділа поруч, вона сказала, що не хоче, аби літак летів. Потім пасажирка спробувала відчинити двері, кричала про те, що їй треба вийти.

Коли жінку намагались заспокоїти, вона поводилася ще агресивніше. Члени екіпажу намагались її стримати, але вона накидалась на них, а стюардесу навіть вкусила.

Тому екіпаж вирішив примотати її скотчем до сидіння, щоб вона не накоїла якоїсь біди. Після приземлення в аеропорті жінку відпустили та відправили до місцевої лікарні. Вчинок членів екіпажу виправдали, оскільки вони турбувались за безпеку пасажирів.

Під час польоту з Далласа-Форт-Уерта в Шарлотт 6 липня екіпаж на борту рейсу 1774 American Airlines повідомив про потенційну проблему безпеки після того, як пасажир спробував відчинити передні дверцята посадки. Також до бортпровідника застосували фізичне насильство, його вкусили і завдали травм, - повідомили в авіакомпанії.

Нагадаємо, що науковці розкрили таємницю, чому в Бермудському трикутнику зникають кораблі й літаки. Вони пов'язують це із шестикутними хмарами.

Читайте також