У США вважають, що радники Путіна дезінформують його про провали російської армії в Україні

Радники російського президента бояться говорити йому правду
У США вважають, що радники Путіна дезінформують його про провали російської армії в Україні
Путін
30 Березня 2022, 19:41
читать на русском

Американська розвідка вважає, що президента РФ Путіна дезінформують про провали російської армії в Україні та серйозний вплив санкцій на економіку країни.

Про це розповів представник адміністрації США в ефірі телеканалу NBC News, передає Укрінформ.

Ми вважаємо, що радники Путіна дезінформують його в тому плані, наскільки поганими є справи у російських військових, а також як економіка РФ потерпає від санкцій, - йдеться у повідомленні.

На думку представника адміністрації США, старші радники президента РФ, які мають до нього доступ, "дуже бояться сказати йому правду".

У цьому контексті також зауважується, що окремі публічні заяви та обіцянки президента РФ розходяться з реальним станом речей. Зокрема, це стосується участі військовозобов’язаних строкової служби РФ у боях в Україні, що Путін особисто заперечував. Це, за словами чиновника, "демонструє явний збій у наданні російському президенту точної інформації".

Нагадаємо, в Міністерстві оборони України вважають, що російська влада не відмовилась від планів захоплення чи оточення Києва та Чернігова попри заяви РФ про кардинальне скорочення бойових дій на цих напрямках.

Читайте також інтерв`ю Володимира Зеленського для журналістів російських ЗМІ мовою оригіналу: "Это не просто война. Все гораздо хуже (видео)".

Читайте також

1