У Таїланді автобус зіткнувся з потягом: 20 загиблих, ще 30 поранених

Автобус виїхав на залізничні колії, попри червоний знак семафора
У Таїланді автобус зіткнувся з потягом: 20 загиблих, ще 30 поранених
Зіткнення потягу та автобусу у Таїланді (фото: Thailand ministry of transport)
11 Жовтня 2020, 12:26
читать на русском

У Таїланді автобус зіткнувся з товарним поїздом, в результаті щонайменше 20 осіб загинули та понад 30 отримали травми різного ступеня важкості.

Про це повідомляє Bangkok Post.

Як відомо, аварія сталася в провінції Чаченгсао в 50 кілометрах від Бангкока.

Читайте також

Зіткнення відбулось о 08:05 ранку (04:05 за Києвом). Автобус, в якому перебували близько 60 осіб, який прямував з провінції Самутпракан в один з буддійських храмів провінції Чаченгсао, несподівано виїхав на регульований залізничний переїзд без шлагбаума при семафорі, що горів червоним, та попереджував про проходження поїзда.

Товарний потяг, який вже був близько до переїзду, почав екстрене гальмування, але не встиг знизити швидкість і зупинитися і протаранив автобус.

Зіткнення потягу та автобусу у Таїланді

Зіткнення потягу та автобусу у Таїланді (фото: Thailand ministry of transport)

Двадцять осіб, що перебували в автобусі загинули на місці, понад 30 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості і були доправлені до лікарні.

Зазначається, що вже створили слідчу комісію з представників поліції, управління залізниць Таїланду, управління наземного транспорту міністерства транспорту і страхових компаній, які будуть розбиратися у причинах аварії.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Пологи у Запорізькій області 15-річний водій не впорався з керуванням автомобіля, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У ДТП загинули троє людей.