У Тегерані з 18 поверху випала швейцарська дипломатка, яка представляла інтереси США

Тіло жінки знайшов садівник майже за добу після смерті
У Тегерані з 18 поверху випала швейцарська дипломатка, яка представляла інтереси США
Прапор Швейцарії (Фото: Прапори)
5 Травня 2021, 02:25
читать на русском

Співробітниця посольства Швейцарії в Ірані випала з вікна своєї квартири, розташованої на 18-му поверсі висотного будинку по вулиці Камрані в південній частині столиці Ірану Тегерані.

Про це повідомляє видання ВВС.

FDFA (міністерство) підтверджує, що громадянка Швейцарії, яка працювала у швейцарському посольстві в Тегерані, загинула в смертельному інциденті у вівторок, — відзначили в міністерстві закордонних справ Швейцарії.

Ім'я загиблої не розголошується, проте в МЗС Швейцарії відзначили, що вони підтримують зв'язок з її сім'єю і владою Ірану.

Причину її падіння ще належить встановити, — зазначив офіційний представник іранської організації служб швидкої допомоги Моджтаба Халед.

Ізраїльський портал newsru.co.il з посиланням на рятувальників розповідає, що жінці був 51 рік. Поліція встановлює, чи було це самогубство, чи нещасний випадок або вбивство.

Загибла посідала друге місце за ієрархією в посольстві Швейцарії в Тегерані й відповідала за представлення в країні інтересів США. Швейцарське посольство взяло на себе такі обов'язки після 1979 року, коли в країні перемогла ісламська революція, через що Іран і США розірвали дипломатичні відносини.

Читайте також