У Тернопільській області зникла 2-річна дівчинка: пошуки тривали понад добу

Дитину шукали правоохоронці, спецпризначенці, рятувальники та місцеві жителі
У Тернопільській області зникла 2-річна дівчинка: пошуки тривали понад добу
Зникла дівчинка у Тернопільській області Фото: tp.npu.gov.ua
29 Червня 2021, 03:21
читать на русском

У Тернопільській області розшукали дворічну дівчинку, яка зникла ввечері 27 червня. Дитина ночувала у кукурудзяному полі, а знайшли її лише наступного дня.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У неділю, 27 червня, близько 23:30 до поліції надійшло повідомлення про зникнення дитини. Дівчинка вийшла з дому в селі Буряківка та пішла в невідомому напрямку.

До пошуків зниклої були залучені співробітники найближчих відділів та відділень поліції, ювенальної превенції, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці, рятувальники. Розшукувати дитину допомагали місцеві жителі, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пошуки тривали всю ніч. Правоохоронці обстежували найближчі населені пункти, здійснювали подворовий обхід.

На щастя, дитину знайшли 28 червня близько 12:00 години у кукурудзяному полі. З дівчинкою все гаразд. Поліціянти передали її батькам, з якими також провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, що у понеділок, 28 червня, столичні правоохоронці розшукали та повернули додому 5-річного хлопчика, який ввечері 27 червня зник з двору будинку на самокаті. Вранці дитину поліціянти знайшли у полі в Голосіївському районі.

Читайте також