Катався на самокаті та зник: 5-річного хлопчика всю ніч шукали у Києві

До пошуків приєднались правоохоронці, волонтери та військові
Катався на самокаті та зник: 5-річного хлопчика всю ніч шукали у Києві
Фото: kyiv.npu.gov.ua
28 Червня 2021, 17:34
читать на русском

У понеділок, 28 червня, столичні правоохоронці розшукали та повернули додому 5-річного хлопчика, який ввечері 27 червня зник з двору будинку на самокаті. Вранці дитину поліціянти знайшли у полі в Голосіївському районі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що 27 червня близько 18.00 матір дитини звернулась до поліції та повідомила про зникнення сина. Жінка розповіла, що її син катався на самокаті у дворі будинку і зник.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, до розшуку хлопчика були залучені ювенальні поліціянти, дільничні, спецпризначенці, військовослужбовці Нацгвардії, екіпажі патрульної поліції та кінологи зі службовими собаками.

Всім патрулям поліції надали орієнтування з прикметами зниклого хлопчика. Окрім того, до пошуку долучились волонтери, які відгукнулись у соціальних мережах.

Правоохоронці опитали сусідів, прочесали територію району, перевірили парки, дитячі майданчики та усі місця, де міг бути хлопчик. Пошуки неповнолітнього тривали до ранку. Близько 8.00 години в ході проведення розшукових заходів спецпризначенці полку поліції особливого призначення № 2 знайшли дитину у полі в Голосіївському районі, - зазначив Крищенко.

За час пошуків з хлопчиком нічого поганого не трапилось. Дитину оглянули медики і повернули батькам.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомив Telegram-канал "Київ оперативний", хлопчик зник з вулиці Заболотного, а знайшли його у Пирогово.

Нагадаємо, 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. В ході візуального огляду поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області. Чоловік може отримати довічне позбавлення волі.

Всі дні підозрюваний відмовлявся давати свідчення, а 18 березня таки зізнався у своєму злочині. Він розповів, як тіло мертвої 7-річної дівчинки засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

Читайте також