В одній зі шкіл Києва учителька побила хлопчика з аутичними розладами

Решта дітей і асистент учителя довго замовчували побої
В одній зі шкіл Києва учителька побила хлопчика з аутичними розладами
Вчителька побила учня (Фото: Ракурс)
18 Червня 2021, 23:00
читать на русском

Учителька київської школи №58 жорстоко побила учня з аутичними розладами.

Подробиці та відео інциденту в Телеграм опублікував нардеп Павло Сушко.

За словами Сушка, постраждала дитина має розлади аутичного спектра. Він зазначив, що подібний інцидент у школі відбувається не вперше.

Діти вибігають з класу - не хочуть бачити, як їх друга будуть бити! Таке ставлення до дітей довгий час залишалося прихованим. Поки асистент вчителя не витримав і не надіслав це відео мамі, - написав депутат.

Всього у цьому класі навчаються двоє дітей з інвалідністю, проте чи била вчителька іншого учня – невідомо.

Сушко додав, що інцидент розгляне слідча комісія Верховної Ради. Також готується звернення до правоохоронців.

У профільному департаменті КМДА почали перевіряти школу. Кажуть, що про інцидент дізналися минулої ночі після публікації відео.

Перевірка буде здійснена максимально ретельно із залученням правоохоронних органів і служби у справах дітей. Після закінчення перевірки, в рамках чинного законодавства, будуть прийняті відповідні управлінські рішення щодо учасників цього конфлікту", - повідомив Департаменту освіти і науки Києва в Facebook.

Згодом нардеп Сушко заявив, що керівництво управління освіти Шевченківського району погрожує кримінальними справами автору відео - асистенту вчительки, який нібито не зупинив її.

Нагадаємо, у Потелицькій середній школі Жовківського району Львівщини заступниця директора з виховної роботи побила шестикласника. Між завучем і школярем виник конфлікт. Учень нахамив педагогу, а та у відповідь, не контролюючи своїх емоцій, надавала потиличників шестикласнику.

Читайте також

1