У Вашингтоні відбудеться ІІ щорічний "Український Саміт дій"

Перший "Український саміт дій" відбувся у вересні 2022 року і мав великий успіх серед громадськості
У Вашингтоні відбудеться ІІ щорічний "Український Саміт дій"
20 Квітня 2023, 20:50
читать на русском

Фонд "Razom for Ukraine" спільно з партнерами 23-25 квітня 2023 року у Вашингтоні проведуть вже ІІ "Український саміт дій". Це найбільший у США захід з адвокації громадської підтримки України, який збере понад 300 учасників для зустрічей із сенаторами, конгресменами та іншими американськими політиками ТОП рівня.

Про це повідомляє razomforukraine.org.

"Український саміт дій" складається із зустрічей в Конгресі, навчальних тренінгів з адвокації та промоції України, панельних дискусій, які об’єднають волонтерів, активістів та організації української громади у США та з-за її меж, щоб закликати обраних посадових осіб продовжувати надавати критично важливу підтримку Україні у відповідь на повномасштабне вторгнення Росії.

Передбачається, що цього разу участь у саміті візьмуть 320 учасників з понад 34-х штатів, що представлятимуть 58 партнерських організацій. В рамках заходу відбудуться десятки запланованих зустрічей із членами Палати представників і Сенату США. Саміт стане потужним проявом проукраїнської єдності з боку окремих осіб та української громади зі всіх Сполучених Штатів.

Учасники саміту виступатимуть за прийняття законодавства та резолюцій, які допоможуть Україні продовжувати боротися з російською агресією та досягти необхідного результату.

Відео з попереднього саміту дивіться за посиланням – https://youtu.be/YiIB3FJao_0

Контактна особа для ЗМІ в Україні – Олексій Захарченко (0975102303).