У Великій Британії чоловіки організували масові сніжки - їх оштрафували на 10 тис. фунтів

Це суперечить суворим карантинним правилам
У Великій Британії чоловіки організували масові сніжки - їх оштрафували на 10 тис. фунтів
Гра у cніжки (фото: Pinterest)
30 Січня 2021, 03:01
читать на русском

В Англії двоє чоловіків організували масовий бій сніжками під час локдауну. Поліція оштрафувала їх на 10 000 фунтів стерлінгів (понад 11 тисяч євро).

Про це повідомляє BBC.

Поліція Західного Йоркширу заявила, що чоловіки у віці 20 і 23 років піддавали "значним і абсолютно непотрібним ризикам" тих, хто брав участь або спостерігав за сніжним боєм.

За словами представника місцевої поліції, бійка сніжками була "грубим порушенням" карантинних правил.

Ми абсолютно не раді виписувати двом молодим людям такі великі штрафи, але їхні дії заохотили сотні людей бути в безпосередній близькості один від одного, - сказали в поліції.

Читайте також

Нагадаємо, що у п'ятницю, 22 січня, у Великій Британії, попри суворі карантинні обмеження, згідно з якими дозволяється присутність тільки шести осіб, поліція розігнала весілля з 400 гостями. Правоохоронці виявили сотні людей у будівлі із затемненими вікнами, аби з вулиці не можна було побачити, що відбувається всередині.

За словами місцевого детектива, це було абсолютно неприйнятне порушення закону. Люди по всій країні йдуть на жертви, скасовуючи або відкладаючи весілля та інші урочистості, і цьому типу поведінки немає виправдання.