У Великій Британії створили перший у світі телеканал для собак

За допомогою телеканалу чотирилапі мають знімати стрес
У Великій Британії створили перший у світі телеканал для собак
Собаки (Фото: picabu)
20 Листопада 2021, 04:18
читать на русском

У Великій Британії запустили телеканал для собак DogTV. На ньому показуватимуть програми, рекомендовані вченими, щоб допомогти домашнім улюбленцям боротися зі стресом і поведінковими проблемами.

Про це повідомили на сайті телеканалу.

DogTV працюватиме цілодобово та показуватиме короткі навчальні передачі від двох до шести хвилин.

Програми стануть для собак "правильною компанією", коли ті залишаються на самоті, - заявило керівництво каналу.

Продюсери запевняють, що телеканал розробили за результатами досліджень потреб, настрою та реакцій тварин.

Це перший у світі подібний телеканал. Кольори, звукові частоти й вирівнювання камери були адаптовані, щоб задовольнити відчуття собак різного віку та будь-яких порід.

Завдяки багаторічним дослідженням створили спеціальний контент, щоб відповідати специфічним характеристикам зору та слуху собак і підтримувати їхні природні моделі поведінки. Результат: упевнена, щаслива собака, у якої менше шансів розвинути стрес, тривогу через розлуку або інші пов’язані з цим проблеми, ㅡ йдеться у заяві каналу.

На DogTV також показуватимуть програми для власників собак за участю провідних кінологів країни. Завдяки їм власники собак зможуть краще розуміти чотирилапих друзів та піклуватися про них.

Нагадаємо, в серпні 2021 в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Зокрема, забороняється застосовувати евтаназію та вбивати їх.

1