У Великій Британії туристам пропонують ванни з глінтвейну - відео

На одну ванну витрачають понад 560 пляшок традиційного різдвяного напою
У Великій Британії туристам пропонують ванни з глінтвейну - відео
Ванна з глінтвейну (Фото: SpaSeekers)
2 Грудня 2020, 21:33
читать на русском

В одному із місцевих готелів у графстві Чешир туристам пропонують нову послугу - "День спа в глінтвейн".

Про це пише видання Daily Mail.

Нову послугу запровадили напередодні новорічних свят. Туристам пропонують зануритися у гарячу ванну з глінтвейну і таким чином розслабитися у спа-салоні.

На одну ванну витрачають 750-1000 літрів (понад 560 пляшок) глінтвейну. Крім того, до ванни додаються набір спа-послуг і келих смачного різдвяного напою.

В готелі зазначають, що занурення в багатий антиоксидантами й підігрітий до комфортних 37 градусів глінтвейн має виводити токсини та лікувати запалення.

Таніни мають антибактеріальний ефект, допомагають боротися з вірусами, покращуючи здоров'я серцево-судинної системи й посилюючи циркулювання крові. У поєднанні з антиоксидантними властивостями поліфенолів у червоному винограді й цитрусових це поліпшує кровообіг, що допомагає людині відірватися від турбот і сяяти, – розповів представник сервісу бронювання SpaSeekers, який запустив послугу в готелі Shrigley Hall.

Читайте також

Нагадаємо, уряд Великої Британії планує скасувати карантинні обмеження для населення спеціально в період Різдва, щоб дати можливість сім’ям повноцінно відзначити це свято та відвідати родичів. Наразі обговорюється, скільком родинам буде дозволено водночас збиратися разом для святкування. Після остаточного узгодження цього плану він буде запропонований для схвалення урядам Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії.