У ворога суттєві проблеми із забезпеченням: Генштаб про ситуацію на 22 березня

Російські загарбники продовжують проводити агресивну пропагандистську роботу
Головне
У ворога суттєві проблеми із забезпеченням: Генштаб про ситуацію на 22 березня
Знищена російська техніка під Миколаєвом / Фото: Telegram
22 Березня 2022, 08:27
читать на русском

У Генштабі Збройних Сил України розповіли, що суттєвих змін в положені та характері дій сил оборони протягом останньої доби не відзначено. Проте, ЗСУ та інші складові Сил оборони продовжували завдавати удари по угрупованнях військ ворога, який намагався утримати захоплені рубежі та досягли успіху на окремих напрямках.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу у Facebook.

22 березня - двадцять сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України та протиповітряної оборони Сухопутних військ за попередню добу було уражено понад 9 повітряних цілей ворога. Це 1 літак, 6 БПЛА та 2 вертольоти, кількість збитих ракет уточнюється.

Крім того, авіація Повітряних Сил завдавала нищівних ударів по скупченнях техніки та живої сили противника, вела повітряні бої і здійснювала перехоплення повітряних цілей. Відзначено більш активні дії авіації ворога за останню добу.

У противника не зникли суттєві проблеми із забезпеченням своїх військ. За наявною інформацією, російські окупаційні війська, що діють на території України мають запаси боєприпасів та продовольства не більше ніж на три дні. Аналогічною є ситуація з пальним, поповнення яким, здійснюється шляхом перевезення автоцистернами. Трубопровідне сполучення для забезпечення потреб угруповання військ окупантам організувати не вдалося, - йдеться у повідомленні.

Російські загарбники продовжують проводити агресивну пропагандистську роботу про необхідність прийняття участі у війні з Україною з особовим складом збройних сил республіки білорусь.

Читайте також

1