У Японії через снігопад тисячі машин застягри на дорогах

Черга авто розтяглася аж на 16, 5 кілометрів
У Японії через снігопад тисячі машин застягри на дорогах
Снігопад у Японії (фото: KYODO NEWS )
18 Грудня 2020, 16:18
читать на русском

У Японії через сильний снігопад застрягли близько тисячі автівок. Їх намагаються врятувати вже два дні поспіль, тому деякі люди ночують і в машинах.

Про це повідомляє Kyodo News.

Від снігу сильно постраждали ділянки швидкісної дороги Канецу, яка з'єднує Токіо і префектуру Ніїгата на узбережжі Японського моря. Розчищування снігу займалися сухопутні війська самооборони та інші сили.

Станом на 15:00 вчорашнього дня 670 транспортних засобів застрягли на смузі, що прямує до Токіо. На протилежній смузі також були затори, але до ранку п’ятниці вони поменшали.

Читайте також

У четвер повідомляли про те, що на шосе застрягло близько 1100 транспортних засобів. Станом на 10 ранку було заблоковано близько 1000 машин. Деякі водії потрапили у снігову пастку ще в ніч на середу. Кількість авто збільшувалась до четверга, а сильний снігопад продовжувався. За словами поліції, у п'ятницю черга авто розтяглася на 16, 5 кілометрів.

Деяких людей відправляли до лікарні через погане самопочуття. Водіям застряглих автівок роздавали їжу, паливо, ковдри та переносні туалети.

Японське метеорологічне агентство прогнозує, що сильний сніг буде падати до п'ятниці.

Нагадаємо, що раніше 13 людей постраждали у японських префектурах Ніїгата і Акіта через сильні снігопади.

1